Socijalni ženski sportski kupaći kostimi čvrsti atletski jednodijelni kupaći kostimi za žene

Socijalni ženski sportski kupaći kostimi čvrsti atletski jednodijelni kupaći kostimi za žene

KM 1.67

Iznos

Socijalni ženski sportski kupaći kostimi sa čvrstim atletskom jednodijelnim kupaćem kostimu
Budite žena koja jednostavno zapanjuju u klasičnom crnom, s ovim obrascem, jednostavnim, ali elegantnim jednodijelnim kupaćem kostimu. Minimalni stil sa jednostavnim logotipom sa postavljen na lijevoj nozi. Dizajn trkaka omogućava puni raspon pokreta za ruke dok širokoj kaiševi nude dovoljno podrške i udobnosti. Utkrivene tkanine sa brzom sušenjem i apsorpcijom niske vode, optimizirajte vas što je moguće lakši fleksibilni pokret. Vrhunski stil i bezvremenska elegancija klasične crne kombiniraju da bi ovo bilo ljeto mora imati!
. Materijal :
. 82% poliester, 18% Spandex
. Sadržaj paketa :
. Kupaći kostim * 1
. Napomena :
. Sve će boje biti na slici. Međutim, možda postoji mala razlika zbog postavki monitora svakog pojedinca. Racerback omogućava potpuni raspon pokreta za ruke. Široke remene nude dovoljno podrške i udobnosti. Jednostavan logo snimljen na lijevoj nozi. Bra jastučići za dodatnu podršku. Apsorpcija brzog sušenja i nisko-vode.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Kratke hlače
  • Novo

Kratke hlače

KM 10.44

Ženska modna solna boja Nepravilni kratki rukav Cardigan džepni kaput : ❀materijal : poliester Prozračan i udoban Tis Okrugli izrez, traperice ili kratke hlače za elegantnu i izgled...