Yuemengxuan ženski seksi set donjeg rublja, srčani uzorci vidi grudnjaci + gaćice

Yuemengxuan ženski seksi set donjeg rublja, srčani uzorci vidi grudnjaci + gaćice

KM 0.67

Iznos

Ženski donji rubrni set, srčani obrasci vidjeli - gaćice + gaćice Visokokvalitetni materijal, mekan i udoban, prozračan i otporan na habanje. Vidjeti grudnjake i gaćice, ljubavne obrasce srca, jednostavno i seksi. Pogodno za medeni mesec, venčanicu i druge prilike. Savršen alat za poticanje seksualnog života para. Specifikacije :
. Materijal : poliester
. Primjenjiv spol : žensko
. Primjenjivi starosni raspon : odrasli
. Stil : Seksi stil
. Značajke : meka, udobne, jednostavne, lijepe, moderne
. Prikladne prilike : dom, medeni mesec, venčanica, itd. Veličina : s / m / l / xl stranica. Boja : crvena crna / ružičasta
. Sadržaj paketa :
. 1 * Brassiere + 1 * gaćice. Napomene :
. Zbog osvjetljenja i monitora, postoji mala razlika između slike i stvarne stavke. Obećanje :
. Ako proizvod ima bilo kakvih problema sa kvalitetom, slobodno nas kontaktirajte, pomoći ćemo vam da problem riješite što je brže moguće. Jednostavan dizajn : izvrsna izrada, jednostavan stil. Vidjeti grudnjake i gaćice, voljevši srčani obrasci, koji su lijepi i seksi . visokokvalitetni materijal : ovaj set odijela izrađen je od visokokvalitetnog poliesterske tkanine, što će se osjećati mekanim, udobnim i prozračnim prilikama : Ovo donje rublje pogodno je za medeni mjesec, vjenčana noć i tako dalje, što je savršeno sredstvo za poticanje seksualnog života para .


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji