Kompresijska bočica za oblikovanje. Nošenje oblika mikrofibera. Za vitki pogled i nakon kozmetičke hirurgije. Odjeća za post-op. Fini italijanski napravljen kvalitet i stil

Kompresijska bočica za oblikovanje. Nošenje oblika mikrofibera. Za vitki pogled i nakon kozmetičke hirurgije.

KM 2.33

Iznos

Alpha Medical je ponosan što nudi našu najnoviju liniju fine, moderno italijanska kompresijska oblikovanja i post-op odmorke Telo o kompresiji vrši se kako bi se zadovoljila očekivanja medicinskih razreda za postoperativnu kompresiju dok su udobni i čik dovoljno da se istroše na grad. Naš jedinstveni dizajn sadrži različite zone kompresije koje isporučuju tanki i glatki seksi trbuh dok mršavi struk. Posebne pod poprsjem kompresijskim zonama glatka i podržavaju površinu ispod i na bočnim stranama poprsja. Alpha Medical Shapyare isporučuje umirujuće post-operativne udobnosti i daje vašem tijelu da je tonirani glatki izgled.Size Vodič : Koristite vodič za veličinu u dodatnim slikama za detaljnije veličine Guides Mall : 6-8 Medium : 8-10 Ledium : 10-14x-Large : 14-18xx-Large : 18-22 Nevjerojatno izglađivanje sa ciljanim kompresijom trbuha. Ne-kompresije preko poprsja za ukupnu transformaciju. Pod poprsnom kompresijom zona pruža dodatnu podršku. Jednostavan Snap Gusset za pristupačnost kupaonice.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Homenesgenicki zazor prodaje
  • Novo

Homenesgenicki zazor prodaje

KM 0.67

Ženska seksi čipka prozirna šuplja niskostim besprijekornih gaćica Thong MXL Predmeti Spol : Ženska sezona : Ljetna prilika : Savršena za zabavu, pozornicu i spavaću sobu! Materijal :