Disney Frozen Anna Wind Majica - Pomiješana majica kratkih rukava za odrasle - prilagođeno-crno snijeg Heather

Disney Frozen Anna Wind Majica - Pomiješana majica kratkih rukava za odrasle - prilagođeno-crno snijeg

KM 11.49

Iznos

Službena disney roba - Disney Frozen 2 majica za muškarce, žene, dječake i djevojke
na novim i uzbudljivim avanturama kada ne donete ovu ledenu hladnu disneynu majicu Sadrži polovinu smrznutog 2s ikonične sestre Dvojaca zajedno sa dvorcem i cvjetnim elementima, ova vjetrenjaka za tešku košulju pozajmljuje mističnom flemu u vašem svakodnevnom izgledu! Planiranje putovanja u Disney Parks? Skupite u ovom upečatljivom timu za svoju šetnju magijom ulice u Resort Disneyland ili Walt Disney World!
Dostupno u majici za odrasle i djecu, premium majica, dugih rukava i kapuljača.
magija u detaljima. Kapice i ramena šavovi za izdržljivost. Ruka sa dva iglama i dna se neće oduzeti. 5/8 "Klintni ovratnik. Gole potrepštine. 65% poliester / 35% pamuk. Uvezeno isporučuje nije dostupno za ovaj artikal. Ovaj se ne može isporučiti međunarodno ili izvan 50 Sjedinjenih Država. To se može otpremiti samo na fizička adresa, a ne na P. Box, APO ili FPO adresu. Molimo vas da dopustite 2-3 tjedna za isporuku . Svaka narudžba se štampa po kupovini i razmatranja prilagođenim. Zbog jedinstvene prirode ovih predmeta, prilagođeni predmeti se ne mogu vratiti ili zamijenjeni ako nije oštećen ili neispravan.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

TULTE Unise sitne dresove majice
  • Novo

TULTE Unise sitne dresove majice

KM 2.00

Theltex Unisex Fine dres Veličina majica do 3 XL 4,5 oz / yd², presmanjiti 100% PINGSPUN USA pamuk Heather siva iznosi 90 / 10 prljavštinski pamuk / poliesterostali heathers su 50 / 50