Nokiwiqis muškarci žene Ako možete čitati ovu smiješnu izreku čarape bijeli slon poklon

Nokiwiqis muškarci žene Ako možete čitati ovu smiješnu izreku čarape bijeli slon poklon

KM 1.67

Iznos

Novelty čarape za posade, ako možete pročitati ovu smiješnu izreku čarape Bijeli slon poklon za muškarce, žene Značajke :
. - Naše čarape održat će se u godinama pranja i ostat će šarene. - Čim biste se željeli, jednostavno skidajte cipele i stavite noge da biste prikazali sažetu poruku svima oko vas. - Te novitete i smiješne čarape učiniće da se vaši prijatelji poljuljaju, dođu i probaju. Specifikacija :
. Materijal : pamuk
. Veličina :
. Dužina čarape : 20 cm / 7,9 inča
. Visina cijevi : 20 cm / 7,9 inča
. Primjenjiv spol : unisex
. Prikladna sezona : sve sezone
. 1 x par čarapa
. Ako proizvod ima bilo kakvih problema sa kvalitetom, slobodno nas kontaktirajte, pomoći ćemo vam da problem riješite što je brže moguće. Materijal : izrađen od visokokvalitetnog pamuka, mekog i laganog, ne iritantnog, prozračnog i vlage, sa visokim udobnosti . Veličina : Dužina čarape : 20 cm / 7,9 inča. Visina cijevi : 20 cm / 7,9 inča. Ove čarape sa izrekama pogodne su za odrasle čizme, papuče ili formalne cipele . Dizajn : Recite sa čarapom, ako možete čitati ove čarape imati šareni dizajn, sa uzorka za užinu piva. Neka se istaknete među svojim prijateljima. Poklon : Odlična ideja za poklon za rođendan, dan očeva, dana majki, ludi dan čarapa i dan bijelog slona.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Ušteda čišćenja
  • Novo

Ušteda čišćenja

KM 0.67

Dame Top cvjetno print Vizrez s kratkim rukavima majica majica Description1material : izrađen od visokokvalitetnog materijala, izdržljivog i pogodnog za svakodnevno trošenje, izrađene od