Ženska dugačka džemper haljina božićna tiskana tunika haljina pletena pulover vrh

Ženska dugačka džemper haljina božićna tiskana tunika haljina pletena pulover vrh

KM 0.67

Iznos

Ženska božićna žakard pletena haljina, labava haljina s dugim rukavima za jesen, zima, zima Veličina (inča)
. Specifikacije :
. Materijal : pletena tkanina
. Boja : crvena / bijela
. Veličina : s / m / l / xl stranica. Uzorak : žakard
. Sezona : jesen, zima
. Spol : žene
. Prilika : dnevno
. Stil : Ležerni
. Dužina rukava : dugi rukav
. Ovratnik : o-vrat
. Napomena :
. Može biti odstupanja od 1-2 cm u različitim veličinama, lokacijama i protezama tkanina. Grafikon veličine je samo za referencu; Možda postoji malo razlike sa onim što dobijete. Boja može biti svjetlija ili tamnija zbog različitog računara. Sadržaj paketa :
. 1 * Ženska haljina
. Obećanje :
. Ako proizvod ima bilo kakvih problema sa kvalitetom, slobodno nas kontaktirajte, pomoći ćemo vam da problem riješite što je brže moguće. Materijal : Ova haljina izrađena je od pletenja tkanine koja je, mekana i ugodna za hapšenje, pogodna za žene da obuče u vašem svakodnevnom životu. Dizajn : džemper s džemper je jedinstven i klasičan, koji pokazuju vašu jedinstvenu osobnost. Božićni žakardovi su šarmantni, dodajući snažnu festivalsku atmosferu . Karakteristike : labave haljine lako se uklapa u bilo koju tjelesnu figuru, čineći vas ljepšim i elegantnim. Dugi rukav za slobodno vrijeme je toplo za nošenje u jesen i zimi .


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Ljetna nužnost
  • Novo

Ljetna nužnost

KM 0.67

Dobrodošli na berzu, nadam se da ćete imati dobru kupovinu! Uporedite sa svojom detaljnim mjerenjima prije nego što se kupovine boje ne mogu malo razlikovati zbog računarskog i monitorsk