Školski džemperi za djevojke Kućni odmor Lozaci plus veličine Atletski ženski džemperi plava veličina m

Školski džemperi za djevojke Kućni odmor Lozaci plus veličine Atletski ženski džemperi plava veličina

KM 16.99

Iznos

Daetiros školski džemperi za djevojke Kućni odmor Lozaci plus veličine Atletski ženski džemperi Plava veličina mi će htjeti živjeti u ovom daetirosu za žene Izrađen u super-mekom pletivu s ramenom kap i opuštenom fit, sadrži visoki rub sa bočnim otvorima za vrhunsku udobnost i mobilnost. Izrez posade i opserani manžete su isprobani. Detalji koji nude dodatnu udobnost, a rupanje odjeće daje mu berbeni izgled bez napora. Nosite ga da li ste vani i otprilike ili za taj dan. Ekskluzivno na . Materijal : 60% pamuk / 40% poliestercare : strojno prašanje : uvoznik : opuštena težina : vedweight Neckline : vrat posade : puloverfeti : Obučene manšete i rub; Visoko nizak rub sa bočnim otvorima. Cilj nam je da vam pokažemo tačne informacije o proizvodu. Proizvođači, dobavljači i drugi pružaju ono što vidite ovdje, a mi ga nismo provjerili. Daetiros Core Vrijednosti : Uštedite novac i pouzdan ispunjavanje svoje normalne upotrebe Niža cijena 3 mjeseca Puna garancija za povrat novca.our odjeću svi su dizajnirani za azijsku figuru, što znači biti manje od uobičajenih europskih veličina. Molimo pogledajte našu grafikon veličine umjesto grafikona veličine, a ti ga pronađite u našim slikama ili iz opisa. Prikladna prilika : savršena za ljubitelje fitnesa i svakodnevne atleizure. Ova aktivna odjeća je dovoljno svestran da se nosi na jogu, kao i razne druge vježbe, sport, obuku i vježbe, bilo da više volite biciklističke, trčanje ili planinarenje.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Inktastični čestitke
  • Novo

Inktastični čestitke

KM 0.33

Čestitamo! Moj otac je diplomirao sa kapicom za žensku majicu Vizrez Pokažite koliko ste ponosni na dostignućima svog oca Inktastični čestitke! Moj otac je diplomirao sa kapicom za odr

Ljetna ušteda
  • Novo

Ljetna ušteda

KM 1.33

Više stilskih proizvoda, kliknite našu trgovinu : Pezhada Ženska modna ploča traper gamaše Ljeto Capris gamaše Yoga hlače Karakteristike : 1 .Material : poliester Prozračno i ugodno.