Kupaći kostimi za žene s podijelom s podijelom od ispisane viseći vrat Dvije kupaće kostime Tankenis set

Kupaći kostimi za žene s podijelom s podijelom od ispisane viseći vrat Dvije kupaće kostime Tankenis

KM 2.67

Iznos

Ženska kupaći kostimi s podijelom tiskani viseći izrez Tank Inis set
Karakteristike :
Molimo vas da se zapamtite da ne miješate bijelu odjeću s drugom bojom odjećom za pranje Zadovoljstvo zadovoljstva : Zadovoljstvo kupaca je naš prioritet. Ako niste zadovoljni našim kupaćem kostimu iz bilo kojeg razloga, molimo kontaktirajte nas, budite sigurni da ćemo učiniti sve što možemo učiniti kako treba. Pogledajte sliku grafikona i opis proizvoda, kao i naših kupaca kako bi se osiguralo precizno ugradnju "] : Dizajn : Ruched, cvjetni ispisani, preklopljivi grudnjak, visokih struka s dugim plićačima su dovoljno rastegnutih i super. Duljina iznad koljena čini da izgledate vitkije. Izgrađena u koži za ne vidite kroz i elastičan struk čine vas da nosite.
Potpune pokrivene kratke hlačene i slatkog izgleda bez prikazivanja previše kože, koji su ljubazni Da biste prikrili neke mane. Direktor na obje strane može se podesiti i zategnuti prema vašim potrebama.
Ženski kopari s podijeljenim stilom tiskani viseći vrat Dvo komad kupaći košnici Tankinis set
Materijal : Najlon, Spandex - Boja : Kako se slika pokazuje (zbog razlike između različitih monitora, slika može imati blagu razliku u boji. Molimo provjerite da ne smetate prije naručivanja, hvala!) Veličina paketa : Veličina paketa : 18x18x2cm, (molimo dozvolite grešku 1-3 mm zbog ručnog mjerenja.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji