Ženska majica skice Šarene riječi Doodle ljubavnik Cool Vintage Graphics TEE za žene - savršen rođendanski poklon bijeli

Ženska majica skice Šarene riječi Doodle ljubavnik Cool Vintage Graphics TEE za žene - savršen rođendanski

KM 1.67

Iznos

Naša ženska majica kratkih rukava dizajnirana je za svakodnevno habanje, bilo da se savladate kod kuće, putujete ili udarate u teretanu Slanina karakteristika ovog Tee je modna grafička grafika ispisana na grudima, dovodeći stilski ivicu na vašu garderobu. Izrađen mekom i udobnom tkaninom, ovaj tee nudi blagi dio koji pruža izvanredan fit. Njegov dizajn je savršen za povremene i turne prilike, čineći ga svestranim dodatkom bilo kojem ormaru. Nadalje, ova je košulja otporna na smanjenje, osiguravajući da njegova veličina i oblik drži nakon višestrukih nošenja i pranja. Povoljno, ovaj tee je mašina za pranje mašina i ruku. Međutim, budite sigurni da izbjegavate produženo namakanje i korištenje izbjeljivača, jer može oštetiti kvalitetu tkanine. Operite ga u vodu s maksimalnom temperaturom od 45 ° C, što osigurava trajnost majice. Bez obzira da li tražite ljetne vrhove za žene ili grafike za žene, naša ženska majica kratkih rukava savršena je za vas. Dolazi u raznim veličinama i bojama koje će se zadovoljiti vašim željama i modnim potrebama. Uz to, to je savršen poklon za vašu djevojku ili prijatelju koji cijeni kvalitetu i modu. Postavi ruke na našoj ženskoj majici i podižemo garderobu danas. Nećete požaliti! 1. Grafički dizajn : ističu se u gomili sa jedinstvenim grafičkim dizajnom na vašem Tee.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Savršen ljetni poklon
  • Novo

Savršen ljetni poklon

KM 2.67

Savršen ljetni poklon! Na prodaju Himyway Visokokvalitetna žena 2023 ljeto labava velika veličina Ležerna print Okrugli vrat Majica s kratkim rukavima : 95% Poliester, 5% Spandexcolor :