Žene Spremnici sa čvrstim bojama V-izrez bez rukava bez rukava Ljeto Slim Fit Bespretresne vrhove Srednja odjeća

Žene Spremnici sa čvrstim bojama V-izrez bez rukava bez rukava Ljeto Slim Fit Bespretresne vrhove Srednja

KM 7.00

Iznos

Specifikacija :
Naziv : Ženski vrhovi čvrstih boja u boji. Spol : žene
. Materijal : poliester
. Ovratnik : V-izrez
. Dužina rukava : bez rukava. Uzorak : pune boje
. Veličina : s / m / l / xl stranica. Sadržaj paketa
. 1 x vrhovi rezervoara
. Prijateljski savjeti :
. Molimo ljubazno dopustite razliku od 2-3% prema ručnom mjerenju. Molimo provjerite mjernu kartu pre nego što kupite predmet. (1 inča = 2,54 cm)
. Imajte na umu da bi mala razlika u boji trebala biti prihvatljiva zbog svjetla i ekrana. Ako proizvod ima bilo kakvih problema sa kvalitetom, slobodno nas kontaktirajte, pomoći ćemo vam da problem riješite što je brže moguće. Materijal : Torbi za žene Izrađeni su od poliestera, ultra mekih, nakrajnih, izdržljivih i nije lako deformirati, dobru prozračnost i ugodno za nošenje. Dizajn : vrhovi rezervoara za žene, osnovne vrhove za žene , Koristite čvrstu boju, V-izrez, bez rukava, crv, šik i stilski . prigodno : tenkovske vrhove za žene su pogodne za svakodnevni život, uličnu odjeću, zabavu, za odmor, vikend okupljanje, odmor Oprema, i tako dalje . Podudaranje : tenkovi su odlični za slaganje sa visokim strukim kratkim hlačama, suknjama, hlačama, nogu, trapericama ili duksevima za elegantan izgled. Bolje sa kardiganom, jaknom, blejzer za šik izgled .


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Ljetna ušteda
  • Novo

Ljetna ušteda

KM 2.00

Ženska udobna grudnjaka od čipke za prozračivanje nije donje rublje Nema naplata : 1puti svoje tijelo u potpuno opuštenom statusu, visokog elastičnosti.ULTRA Glatki osjećaj, svaka marl