Žene kupaćih kostimi Žene Solidni bikini set Push-up Pad kupaći kostimi kupaći kostimi kupaći kostimi Tankenis Set Poliester Blue L

Žene kupaćih kostimi Žene Solidni bikini set Push-up Pad kupaći kostimi kupaći kostimi kupaći kostimi

KM 9.99

Iznos

Žene seksi solidirani bikini set push-up kupaći kostimi kupaćim kostimima od kupaćih kostimi
Karakteristike :
Povucite zatvarač sa mekim podesivim kaiševima i uklonjivim podstavljenim grudnjacima za dodatnu podršku, nije podneo / isključio < br> materijal : visokokvalitetni najlon, tkanina je udobna, elastična i izdržljiva. Made vodootpornim materijalom, glatkim i mekim osjećajem, bezopasan za kožu.
Lijepa elastičnost na struku, a to je visok stil narežite Pogledajte tanko, seksi i jedinstvene, dobro je pokriti svoje tijelo, pokažite vam laskave. Specijalni i moderan moderan dizajn čini vas atraktivnijim, šarmantnim, modnim i šičem, čini vaš oblik sjajnog elegantnog, ali još uvijek seksi istovremeno - ovaj bikini kupaći kostim za žene sa seksim pokrivačem, savršenim za odmor, plivanje , Bazen, Party Beach, Kamp, trčanje na plaži ili drugoj prigodi.
preporučujem ruku ruku i osuši se sa hladnom vodom. Nemojte koristiti Bleach . Naša odjeća svi su dizajnirana za azijsku figuru, što znači biti manje od uobičajenih europskih veličina. Molimo pogledajte na vlastitu grafikon veličine i možete ga pronaći na našim slikama ili iz opisa.
Predmeti specifičnosti
Spol : Žene
Sezona : Ljeto
Ponimanje : Bazen, More
Materijal : Najlon - Dekoracija : Nema više od odjeće Dužina : Regular - Tip uzorka : puni
Stil rukava : Regular
Style : Težina : 135 (S-L)
Paket Uključite : 1set kupaće kostime (sa sadržem komoda)
Napomena : Uporedite detaljne veličine sa vašim pre kupovine Koristite sličnu odjeću za usporedbu s veličinom
Ext br> HIp
l
D
90-95cm / 35.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji