Ženski zip prednji sportski BRA bežični post-hirurgija BRA aktivni joga sportski grudnjaci

Ženski zip prednji sportski BRA bežični post-hirurgija BRA aktivni joga sportski grudnjaci

KM 10.99

Iznos

Napomena :
Postavite provjerite grafikon veličine prije kupovine
.Due za ručno mjerenje, molimo vas da omogući grešku od 2-3 cm
.Due za različite monitore, molimo dozvolite kromatsku aberaciju
. Opis proizvoda
. Zip prednji sportski grudnjak
. Komforan sportski grudnjak je dobar za niske srednje aktivnosti - ovo je posebno dizajnirano za joga Workout Activewear.i i dobro za sportsku odjeću, dnevne grudnjake, grudnjak za spavanje, grudnjak za spajanje, prije ili nakon trudnoće grudnjaka, BRASE SLEEP, grudnjak nakon operacije. Topli savjeti :
. Ručno oprati i družite se na zraku. Ne gvožđe / bleach / stroj.Ako ga želite oprati strojem, molimo da izvucite grudnjake. Materijal joge grudnjaka je vrlo prozračna, mekana i viska vlaga. Žene Post Hirurgion BRA Sportska podrška Hirurški bežični zip zatvarač Comfort grudnjaci
. Značajke proizvoda :
. Ultra Comfy grudnjak je super meka, ovaj udoban grudnjak je super meka, mojiistra, prozračna i velika elastična. Dodana je rastela, tako je elastična koja ne odgovara ne samo malim ženama, već i velikim poprsnim ženama i djevojčicama bez zatezanja.Front zatvarač sa zatvaračem - jednostavan za odlaganje, savršeno za nošenje kao postperativni grudnjak.Povlacivi grudnjački razdoblje - unutarnja čaša ima mali otvor koji sadrži uklonjivu jastučić.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji