FVWitLYH T majice za žene s dugim rukavima Košulje Wone plus ženska košulja Split V izrez Kupovina majica za žene s dugim rukavima majice

FVWitLYH T majice za žene s dugim rukavima Košulje Wone plus ženska košulja Split V izrez Kupovina majica

KM 8.49

Iznos

Košulja s dugim rukavima plus ženska majica Split v izrez za kupovinu za žene za žene s dugim rukavima : Vrlo pogodno za vježbanje, fitness, jogu, zabave, klubove, kupovinu, dnevni list Mmaterijal : Poliesterna vlakna-savršena elastičnost, prozračan materijal i mekana tekstura. Biciklizam, kupovina, putovanja, plaža, pješačenje, jogging.gender : teen djevojka, žene, dame Materijal : napravljen od poliestera-savršene elastičnosti, prozračne materijale i mekane teksture . Dizajn stil : bluza je dizajnirana u Split V izrez, bez rukava, sa zatvaračem, tiskanim uzorcima za žene i dame nose. To je vrsta dnevne nošenja bluza koja se sastoji od ljepote i korisnosti. Funkcija : otisci slova su poseban dizajn za našu bluzu koja je i atraktivna. Gledajte, možete se osjećati ugodno i ugodno.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Ženske hlače džepovi zazor
  • Novo

Ženske hlače džepovi zazor

KM 5.93

Ženske hlače HAPPIE Punk pantalone Streetwear Jogger Džepni labavi kombinezoni Duge pantalone : ​​1Feature : džep, ležerni i udoban, trend i modni dizajn, ležerne gaće.Materijal :