Vodeni cijev za diverter cijevi vodeni adapter za cijev za cijevi za cijev za cijev vrtnjak VRT Y oblik vodeni adapter za cijev za cijev za cijev za cijev spojnica Cjenik priključka

Vodeni cijev za diverter cijevi vodeni adapter za cijev za cijevi za cijev za cijev vrtnjak VRT Y oblik

KM 0.67

Iznos

Cijev vodeni diverter adapter za cijev za cijev za cijev za cijev vrtnjak Vrt Y oblik vodeni adapter za cijev slavine klipni ventil SPLITTER priključak za slavinu EU 2 puta Specifikacija :
:
Široko se koristi u javnom zelenom prostoru, kućno vrtlarstvo, poljoprivredna proizvodnja, vrtlarstvo i vrtlarsku proizvodnju Napravljen od legure cinka, aluminijske legure i plastike, toplotne i hladne i protiv hrđe. Jednostavan za rukovanje bez alata, jednostavna instalacija.Wrew priključak u vašu slavinu, povežite crijeva, a zatim uključite ili isključite slavinu s lakoćom. Dolazi s dugim ručkama koje omogućavaju glatko i lako uključeno i isključeno. Svaka izlaza ima ventil za kontrolu količine vode. Navojni otvor za vodu sa pocinčanim tretmanom, korozijom-. Duga i glatka nit učiniće propuštanja dugo zaboravljenog iskustva.
Tip :
Tip : EU
Stanje : 100%
Materijal : legura cinka + aluminijska legura + plastika
Boja : kao prikaz na slikama
Veličina : Prikaži kao sliku
Bruto težina : cca.8oz
Popis paketa :
x Razdjelnik crijeva
Napomena :
Molimo vas da dopustite laganu grešku zbog ručnog mjerenja i uvjerite se da ne učinite min prije naručivanja. Izrađen od legure cinka, aluminijske legure i plastike, toplotne i hladne i protiv hrđe .


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji