Solarni sjaj Stijene Svjetlosni kaldrmi SOLARNI SOLARNI SOLARNI KAMONSIJA za vrtni ribnjak Put travnjaka Dvorište ribe

Solarni sjaj Stijene Svjetlosni kaldrmi SOLARNI SOLARNI SOLARNI KAMONSIJA za vrtni ribnjak Put travnjaka

KM 8.99

Iznos

Specifikacija :
Naziv proizvoda : Svjetlosni kaldrma
materijal : blistavi pigment + smola
boja (neobavezno) : mješovita / bijela / zelena / bijela / ruža crvena / plava < Br /> Količina : 100pcs
Aplikacija : osvjetljavanje staza, prilaz, trotoari, cvjetni kreveti, biljke u obliku ribe ili rezervoari za ribe Ovo je najbolji diy dekoracija za vaze, riblje rezervoare, akvarijume, zanate, bazene. Vrlo pogodan za vaš vrt, terasu, travnjak, dvorište.
Veličina : 2-3cm / 0,8-1,7 00 : > Veličina paketa : 12 x 12 x 4cm / 4,7 x 4,7 x 1,6 u (L x Š x V)
Težina paketa : 0,2kg / 7,1 Oz
potrebno je oko 10 minuta svjetlosti za postizanje svjetlosne efekte prije upotrebe, a ti kamenje ne mogu emitirati svjetlost Sami. Ali ovi šljunak su tokom dana ili u bilo kojem drugom tamnom okruženju zasgled sunčeve svjetlo ili u bilo kojem drugom tamnom okruženju za sve do 2-3 sata. Ako nisu dovoljno svijetle, osvijetlite ih ponovo svjetlošću. Napomena :
1. Zbog razlike između različitih monitora, slika možda ne odražava stvarnu boju predmeta. Molimo vas da dopustite da razlikuju neznatnu dimenziju zbog različitih ručnih mjerenja. Hvala na razumijevanju. Paket uključujući :
100 x svjetlosni kaldrmi
【Eko-prijateljski materijal za smole】 Ovi užareni šljunak izrađeni su od visokog -Quality materijali za smolu koji ekološki, sigurni i netoksični, ne-radioaktivni.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Upcycle Gallon plava kišna bačva
  • Novo

Upcycle Gallon plava kišna bačva

KM 3.00

Ovo se koriste bačve Oni će imati neke požurce i ogrebotine oblikovati isporuku i rukovanje Upcycle inspekte, čisti i modificira svaku bačvu Ne postoje značajne narukvice ili ogrebotin