Profesionalne vačne mjere za kišu Pročitajte jasnu kalibracijsku količinu za vrt

Profesionalne vačne mjere za kišu Pročitajte jasnu kalibracijsku količinu za vrt

KM 7.00

Iznos

Opis
Ovaj čvrst i pouzdan,. Dobro napravljene važne kore za kišu lako je vidjeti razinu kiše. Ima cijev sa jasnim brojevima koji vam daje jasan i precizan. To je jeftin alat za svako dvorište. Weather Watcher, Keen Gardener ili farmer. funkcije
. -Kolor : Kao što je prikazano
. -Materijal : glačalo, staklo
. -Size : 6,00x6,00x21,00cm / 2,36x2. -Kući i jednostavan za instaliranje u svom vrtu, dvorištem, travnjaku i drugim vanjskim mjestima. - kolekcionar kišnice mjeri količinu padavina u određenom vremenskom intervalu i gleda zalijevanje biljaka u vrtu. - skala mjerača kiše je tačna i jasna. To je vrlo profesionalni mjerni alat. - Lako je raditi, ekonomičan i praktičan, može lako i precizno odrediti kišu, lako čitati. - Nudimo vam najpovoljniju cijenu uz najbolju kvalitetu.
Lista pakiranja : 1 x Makar kiše Brzi i jednostavan za instaliranje u vrtu, dvorište, travnjak i drugo Vanjski mesta . Kolektor kišnice mjeri količinu padavina u određenom vremenskom intervalu i gleda zalijevanje biljaka u vrtu. Skera mjerača kiše je tačna i jasna. To je vrlo profesionalno mjerno sredstvo . Lako je djelovati, ekonomičan i praktičan, može lako i precizno odrediti kišu, lako čitati.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji