Crtani cvjetni u obliku cvijeća u obliku sjaja osjetljiva biljka

Crtani cvjetni u obliku cvijeća u obliku sjaja osjetljiva biljka

KM 1.00

Iznos

Opis
Ovaj projekat je sočan biljni lonac, napravljen od sigurne i nježne keramike. Materijali, s dobrim detaljima za izradu i kreativnim izgledom. Dizajn, koji mogu udovoljiti vašim ukrasnim potrebama. Pogodno za sadnju sukulenta, ali i za ukrašavanje soba. Mali cvjetni lonac sa širokim rasponom upotrebe, koji će pobijediti vašu ljubav. funkcije
. - Boja : bijela. - Materijal : keramika. - Veličina : oko 12. - Izrađen je od keramičkih materijala, glatkih i izdržljivih, sa dobrom teksturom. - Ima razumnu dizajn strukture, koji vam može pomoći u sačuvanju sukulenata. - Široko korišteno, to je praktični kontejner za održavanje bilja i odličan ukras za uređenje doma. - Napravljen je odlične izrade, sa izvrsnim izgledom i odličnom teksturom. - Kreativne i jedinstvene keramičke cvijeće su odličan poklon za loke za vrtlarstvo.
Lista pakiranja : 1 x cvjetni lonac Napravljen je od keramičkih materijala, glatkih i trajnih tekstura. Dizajn strukture koji vam može pomoći uštedjeti sukulente. Odličan su poklon za loke za vrtlarstvo.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji