Stepper Mini mašina za vježbanje stabica za prenosivu platformu Pedal Vježbač pedale Oprema Steppers Korak Početna Klib

Stepper Mini mašina za vježbanje stabica za prenosivu platformu Pedal Vježbač pedale Oprema Steppers

KM 2.00

Iznos

Molimo Vas, primijetito da ovaj artikal prodaje prodavači trećih strana iz Joybuy Marketplace Opis
. Ovaj proizvod je domaćinstvo za domaćinstvo, što je napravljeno od kvalitetnih materijala. Ima dobru teksturu i može. Jednostavno vam pomaže da vežbate kod kuće. Sa razumnom dizajnerskom strukturom i. Kompletna konfiguracija, proizvod je jednostavan za upotrebu i može vam pružiti. sa jednostavnijim i opuštenijim načinom fitnesa. funkcije
. - Materijal : plastika
. - Veličina : oko 23. - Jednostavno i praktično, može vam efikasno pomoći da bolje ispunite svoj fitnes posao. - Stepper je izrađen od materijala visoke klase koji ima dug radni vijek. - sadrži kompaktnu veličinu, koja neće preuzeti previše prostora kada koristite. - Fina izrada osigurava praktičnost i izdržljivost. - To je u laganom dizajnu, jednostavan za nošenje.
Jednostavno i praktično, može vam učinkovito pomoći da bolje ispunite mini stepper, kućni stepper, kućnu fitnes opremu, opremu za mršavljenje, oprema za mršavljenje, opremu za mršavljenje, opremu za mršavljenje. Stepper je izrađen od materijala visoke klase koji ima dug radni vijek. Odlikuje se kompaktnoj veličini, koja neće preuzeti previše prostora u korištenju. Fina izrada osigurava praktičnost i izdržljivost.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji