Torba za probijanje za djecu PU kožna vreća sa štandom i bokserskim rukavicama podesive visine Dječje torbe za probijanje teških bokserskih torbi bokserska torba postavljena igračka za dječake

Torba za probijanje za djecu PU kožna vreća sa štandom i bokserskim rukavicama podesive visine Dječje

KM 18.50

Iznos

Popis dijelova :
1 x Baza
1 x pumpa
2 x rukavice
1 x ključ
Istakni opis :
[savršeno za djecu za vježbanje] Koristite boksering torbu za vežbanje za pomoć u izgradnji jakih kostiju i ligamenata, kako bi se poboljšala koordinacija ruku, takođe da ih zadrži i usredotočene, a pomažu im da razviju motoričke sposobnosti
[Stabilno i Sigurno za upotrebu] Povećani dizajn šasije, čineći bokserijsku torbu je stabilnije. Čvrsti i izdržljivi izvori omogućavaju boksovsku loptu da se vrati na svoje mjesto nakon svakog pogotka, čineći ga sigurnijim za upotrebu.
[visokokvalitetni] izrađen od PVC-a i PU kože, netoksične, izdržljive i za višekratne, Možete se slobodno dopustiti da je vaše dijete koristi.
Visina [podesiva visina] Visina dječjeg boksernog kugličnog nosača je podesiva, prema visini vašeg djeteta za podešavanje desne visine, pogodno za upotrebu.
[Nakon prodaje] Ako imate bilo kakvih pitanja, molimo kontaktirajte nas, naš servisni tim pružit će vam profesionalnu i zadovoljavajuću uslugu.
Detaljan opis :
Specifikacija :
Naziv proizvoda : Torba za probijanje
Materijal : PVC + PU
Veličina : 33,5 x 109 x 18cm
Napomene :
1 . Mogu biti neznatne razlike između slike i stvarne boje robe.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji