Filtrirajte košaru za espresso portafilter bez dna, kompatibilan s Delonghijem, Breville Aparatom za kavu

Filtrirajte košaru za espresso portafilter bez dna, kompatibilan s Delonghijem, Breville Aparatom za

KM 1.00

Iznos

Unutrašnji promjer neprekidne porozne koše za filtriranje iznosi 51 mm, koji je općenito primjenjiv na 51 mm portafilter bez dna Ali neki 51mm portafilter standarda možda nije dovoljno dubok da umetne košaru filtra. Toplo se preporučuje da pažljivo izmjerite unutarnji promjer i dubinu vašeg portafiltera prije kupovine.
Proizvod sadrži 3 filtarske košare i slijepi filter. Dubina koše od 4 šolje je 36 mm, dubina od 2 šalice je 25 mm, dubina 1 šalice je 19 mm, a dubina povratnog slijepog filtra je 14 mm.
Proizvod izrađen od nehrđajućeg čelika je sigurno. Vrlo je lako čistiti i prikladan za upotrebu za sljedeći put. Proizvod je blago magnetski, dozvoljen je da se poveže sa magnetskim dozirnim lijevkom.
Molimo pažljivo pročitajte podatke o proizvodu prije kupovine, hvala!
Boja : srebro
Materijal : nehrđajući čelik < BR />
Sadržaj paketa :
1 x Jednokrevetna šalica
1 x dvostruka šalica
1 x 4 šalica
1 x slijepa šalica
četkica 2 x
Samo gore navedeni sadržaj paketa, drugi proizvodi nisu uključeni.
Napomena : Snimanje svjetlosti i različiti prikazi mogu uzrokovati boju predmeta na slici malo drugačije od stvarne stvari. Greška dozvoljene mjere je +/- 1-3cm. Aparat za kafu Blind Bowl. Jednokrevetne / dvostruke doze filter šalice.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

WD Ge filter ASM OEM WD12X23634
  • Novo

WD Ge filter ASM OEM WD12X23634

KM 8.99

* WD12 X23634 GE Filter ASM OEM WD12 X23634 * OEM Proizvođač Marka : General Electric * OEM Opis : "Filtriraj ASM " * Stavka Stanje Novo * 90 dana garancija od proizvođača * OEM Kvalitet