MESH čaj od nehrđajućeg čelika 1.5 '' Tea infuser loptica cjedilo za cjedilo čaja cjedilo za cjedilo Tea Difund za labav čaj Steeper nehrđajući čelik A

MESH čaj od nehrđajućeg čelika 1.5 '' Tea infuser loptica cjedilo za cjedilo čaja cjedilo za cjedilo

KM 1.67

Iznos

Mreža od nehrđajućeg čelika 15 '' Tea infuser cjedilo za cjedilo čaja za cjedilo za cjedilo Tea Dif User za labave čaj Steperice
Značajke :
Jednostavan za upotrebu : dolazi sa kukom za obješenje na čajfovima. Pričvršćena kuka omogućuje da se lopta visi sa čajnika ili panhandlea i lako se ukloni kada su vaše bilje u potpunosti skrovite.tone rupa dopuštaju da voda slobodnijim. Dakle, čaj brzo distribuira. Ništa ne prolazi kroz ovo osim vode! Opustite se za uživanje u novom čaju : s lakoćom piraju čaj od labavog lišća. Sada možete zamijeniti svoje stare čajne vrećice i uživati ​​u pijenju svježeg punog aromatiziranog čaja. Najbolji je izbor za gozbu u vašem rezervnom ili radnom vremenu.
materijal i ukus : izrađen od nehrđajućeg čelika materijala za hranu, anti-, dugotrajna trajnost, zadržava vaše piće mirisa i neželjenog ukusa . Lako za čišćenje i perilicu posuđa.
Jednostavno čišćenje : Cjedilo za čaj je stvarno lako čistiti i perilica suđa. Otvorite infuziju lopte i isperite dva komada pod tekućom vodom. Ostavite ih da se osuše nakon čišćenja za bolje održavanje.
Savršeni poklon za ljubitelje čaja : Ovi čajni kuglični cjedili su sjajni za sve ljubitelje čaja i oni su savršeni pokloni za praznike i. '' Tea infuser cjedilo za cjedilo za čaj za filter Tea Tea Chuser za labav čaj Stilper - Materijal : Boja od nehrđajućeg čelika : Kako se slika prikazuje (zbog razlike između različitih monitora, slika može imati blagu razliku u boji.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji