Ručni limunski voćni cijev sokovnik Citruss soiter Orange Kuhinjski alat

Ručni limunski voćni cijev sokovnik Citruss soiter Orange Kuhinjski alat

KM 2.00

Iznos

Ručni limunski voćni cijev sokovnik limura narančasta kuhinjski alat
Opis :
kvalitetan materijal - limunski stisak uglavnom se sastoji od visokokvalitetnog PP i PS plastike u kvaliteti hrane u kvaliteti hrane Sokovnik je siguran i nesitan, tako da ga možete sigurno koristiti. Brzo napravite čašu svježeg soka ujutro na poslu kako biste dodali vitamin koji su vam potrebni.
Multifunkcionalno - CITRU Press sastoji se od dvije rame za razliku od dva različita dimenzija, rešetka za čitvu, i 400 ml kontejnera za voćne posude. Veliki prozirni reamer pogodan je za proizvodnju soka od pomorandže i soka od grejpa; Mali zeleni remer pogodan je za limun i filtrirani protein. Jednostavan za upotrebu - plod preša je jednostavna za upotrebu, prozirni kontejner soka može jasno vidjeti kapacitet soka, a filter može filtrirati ostatke voća, čineći sok ukusnijim. Juice Pres je takođe lako čistiti. Možete ukloniti poklopac soka i brzo je očistiti. Dno spremnika ima neklizajuću silikonsku traku koja otežava premještanje ili pad tokom upotrebe.
Originalni ukus - sokovnik je pogodan za gutanje CITRU-a kao što su narandže i limune. Potrebno je samo nekoliko minuta da napravite čašu svježeg narančaste / limunovog soka rukom, zdravom i 100% originalom. Sokovi za koje sebe učinite da se osjećate bolje i u isto vrijeme učinite raspoloženje sretnim.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji