TSONDONZ kabelski konektori za robotske kosilice Vodootporne priključne stezaljke Kabelski stezaljci Žičani konektor sa gelom punjenjem

TSONDONZ kabelski konektori za robotske kosilice Vodootporne priključne stezaljke Kabelski stezaljci

KM 1.67

Iznos

Značajke : 1 mogući za sve kosilice : Kablovski konektori imaju odličnu kompatibilnost, za promjer žice od 0,65 mm do 1,63 mm (22-14 AWG) Konektor kabla za sve modele standardnih travnjaka E. Gardena, Husqvarna itd.Wide Primjena : Ne samo pogodno za kosilice za kosilice, već i stezaljka za kablove i žicu na otvorenom. Široko se koristi u osvjetljenjem, napajanjem i automobilskim aparatima i mehaničkim žičanim vezama itd.
specifikacije :
Konektor : kablovski konektor
Boja : plava
Veličina : 1,7 * 2,4 * 2,3cm
Lista paketa :
20pcs Premium materijal : kablovski priključak sa gelima, vatrom retardantom, vodootporan, neprobojan, neprobojan, može formirati nepropusno okruženje, sa većom sigurnošću, osiguravajući čvrstu vezu. Stavili smo još više gela u kablovske konektore za daljnje povećanje otpornosti na vremenske prilike. Praktični priključak kabela : Materijal školjke izrađen je od PA66 (ne PA6 ili PP). Poklopac je vrlo jak, teško se slomiti i s više izolacije. Sa Lebexy kablovskim konektorima, kabel krajevima granične žice mogu se lako povezati. Idealan je rezervni dodatak za kosilice Roboti. Jednostavno i sigurno : bez lemljenja i skidanja. Jednostavno umetnite žice i pritisnite priključak s kliještima. Kabelski priključak ima 3 rupe i podržava 2 ili 3 žičane veze.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji