Cafepress - Kum Sollozzo & McClu - Pulover Hoodie, dukserica s kapuljačom

Cafepress - Kum Sollozzo & McClu - Pulover Hoodie, dukserica s kapuljačom

KM 9.49

Iznos

Cafepress donosi vaše strasti u život sa savršenom stavkom za svaku priliku Sa hiljadama dizajna za izbor, sigurni ste da biste pronašli jedinstveni predmet koji tražite. Ova klasična dukserica sa kapuljačom savršena je pratilac za životne avanture i sve vaše potrebe kapuljača za crtanje. Ostanite topao i udoban u ovom tešku mješavinu od 90/10 / poliestera od strane Hanesa, u kompletu s kenguru džep i šipke za ispružene trake i pojas. Naše dukseve su ispisane profesionalno i učinit će savršen poklon za njega ili nju za Dan očeva, dana majki, dan zaljubljenih, rođendana ili bilo koje prilike. A s Cafepressom, vaše zadovoljstvo je uvijek naše obećanje . Kupite s povjerenjem, jer nudimo jednostavne povratke i razmjene i 100% garancija za povrat novca.
Ove kvalitetne dukseve s kapuljačom iz Hanea su 90/10 pamuk / poliester, i mekani su i izdržljivi da vas zadrže toplo i ugodno. Sadrže kenguru džep i istegnuti rebrasti manžete i struk. S, M, L, XL, 2 XL, 3 XL. Mašinsko pranje hladno iznutra sa sličnim bojama i suhim suhim za jednostavno i zgodno negu. Naši grafički dizajni su profesionalno ispisani, tako da će vaš jedinstveni dizajn izgledati sjajno i učiniti da se neko nasmiješi s smiješnim, simpatičnim, vintage ili ekspresivnim umjetničkom djela. Dan, Dan zaljubljenih, Božić, rođendani, godišnjice, penzionisanje, ili bez razloga uopšte!.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Muški duksevi i duksevi - sidrište
  • Novo

Muški duksevi i duksevi - sidrište

KM 1.00

Muški duksevi i duksevi Anchorage Adult Unisex Crewneck dukserica / yd² (SAD) 13,3 oz. / l yd (ca), 50 / 50 Preshrunk pamuk / poliester Heather Sport Boje : 60 / 40 poliester / pamuk.

LLAMASASTE Unise dukserica
  • Novo

LLAMASASTE Unise dukserica

KM 1.33

Čvrsta i topla dukserica koja će vas držati zagrejati u hladnijim mjesecima Prethodno, klasični džemper koji je napravljen od pređe sa zračnom mlazom za meki osjećaj i smanjeni pilur

PUG DOG DRUGI DIJATNOSTI
  • Novo

PUG DOG DRUGI DIJATNOSTI

KM 22.50

Ova slatka dukserica savršena je za bilo koji ljubitelj Pug! Meka i ugodno, sadrži veliku glavu pupa preko grudi Odlično je za rešenje oko kuće ili se nositi i otprilike PUG DOG DUJOVA