Božićna porodica Pajamas Podudaranje set pisma Ispis dugih rukava s prugave hlače za spavanje salona za spavanje

Božićna porodica Pajamas Podudaranje set pisma Ispis dugih rukava s prugave hlače za spavanje salona

KM 2.67

Iznos

Molimo Vas, primijetito da ovaj predmet prodaje Yuxian iz Joybuy Marketplacea Božićna porodica Pajamas Podudaranje set pisma Ispis dugih rukava Salona za spavanje Salona za spavanje Salona za spavanje. Porodični set koji odgovara porodicama, Pajama vrh sa pismom Ispis, vrat posade, dugih rukava. Hlače sadrže prugasti otisak i elastičan struk za ugodno uklapanje za porodične portrete i svakodnevno trošenje. Ljubazni pokloni za majke, očeve, žene, muževe i djecu na Božić i Noć vještica. Specifikacije :
. Stanje : 100% potpuno novi
. Materijal : 95% poliester 5% spandex
. Sezona : proljeće, jesen i zima
. Spol : Unisex
. Prilika : dnevno
. Stil : Moda
. Uzorak : Pismo Ispis, prugasti ispis
. Rukav : dugi rukav
. Sadržaj paketa :
. 1pc vrhovi + 1pc hlače
. 1pc Baby Romper
. Napomena :
. Može biti odstupanja od 1-2 cm u različitim veličinama, lokacijama i protezama tkanina. Grafikon veličine je samo za referencu; Možda postoji malo razlike sa onim što dobijete. Boja može biti svjetlija ili tamnija zbog različitog računara. Obećanje :
. Ako proizvod ima bilo kakvih problema sa kvalitetom, slobodno nas kontaktirajte, pomoći ćemo vam da problem riješite što je brže moguće. Najbolji poklon : Kuća za odmor za obitelj je najbolji odmor za mamu, tatu, suprugu, muža i djecu na Božić, rođendan, godišnjicu, Noć vještica .


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji