Podudaranje porodice Božić Pidžama Xmas Tree Baby Xmas PJS Loungewer Odrasli i djecu za odmor za odmor

Podudaranje porodice Božić Pidžama Xmas Tree Baby Xmas PJS Loungewer Odrasli i djecu za odmor za odmor

KM 12.41

Iznos

Značajke :
- Kvalitetna tkanina, pomoći će vam da ostanete topli na hladnim noćima. - Ručno / mašinsko pranje hladno odvojeno. - Odeća se prodaje odvojeno. Ako vam je potreban skup za cijelu obitelj, morate dodati žene / muškarce / dječju veličinu koja vam je potrebna u vašu košaricu. Specifikacija :
. Materijal : poliester
. Boja : crna crvena
. Stil : Ležerni
. 1 x vrhovi za tatu / mamu / dijete
. 1 x hlače za tatu / mamu / dijete
. 1 x kombinezon za bebu
. Ako proizvod ima bilo kakvih problema sa kvalitetom, slobodno nas kontaktirajte, pomoći ćemo vam da problem riješite što je brže moguće. Materijal : izrađen od visokokvalitetnog poliestera. Prozračan i lagan, brzo sušenje i izdržljiv, zadržava svoj oblik nakon pranja. Značajka : Pajamas Set dolazi u veličinama za odrasle, klinovnicu i bebu za savršeno podudaranje za vrijeme praznika. Kupite svaku veličinu pojedinačno . Dizajn : Porodica koja odgovara pidžami, doprinose povećanju međusobnih osjećaja. Slatko stablo i jednostavna kolokacija boja čine ga savršenim za zimski odmor. Poklon : Vaša djeca i članovi porodice voljet će ovu udobnu set za spavanje. Bio bi sjajan poklon za Božić, rođendan, novu godinu ili bilo koji drugi posebni dani . prigodno : pogodno za spavanje, fotografije, zabava, slobodno vrijeme, proslava, sala za film, i Doručak sa porodicom itd.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Odjeća za carinjenje ispod 5 dolara
  • Novo

Odjeća za carinjenje ispod 5 dolara

KM 0.67

Modne ženske bluze s dugim rukavima Vreći za zaštitu majica za suzbijanje casual labavih vrhova karakteristike : 1 Izrađen je od visokokvalitetnih materijala, izdržljivih materijala, iz