Felirenzacia lično ličnost Muški ležerni tanki kratki rukav dot print t bluza i majica s kratkim rukavima

Felirenzacia lično ličnost Muški ležerni tanki kratki rukav dot print t bluza i majica s kratkim rukavima

KM 9.95

Iznos

Značajke : karakteristike : visokokvalitetna tkanina : ove košulje od velike tkanine, lagane, ne smanjuju i ne izblijede, vlažnu koja se navija Dizajn : Havaii majice bez rukava odlikuje se ekskluzivnim rezom s labavim fit, labavim palicama, okruglim vratom, u kombinaciji s mekim, prozračnim tkaninama za neograničenu udobnost. Par sa : Cijeli vrhovi rezervoara su elementi koji će vas pratiti kroz ljeto i uživati ​​u ljetu. Savršeni su za uparivanje sa jakni, kardiganom, trapericama, šortcima, ležernim putnicima i teretnim kratkim hlačama, pogodnim za proljeće, ljeto, jesen. Njega odjeće : suha, praonica, mašine za pranje / ručna pražba u hladnoj vodi.Sezona : jesen / Springgender : Leesem Sleeve Dužina : SOLDSTYLE : Moda, Lease Fit : FAURTFIT : Standard za SIZETHICHNESS : Standardhow za pranje : Ručno pranje hladno, vise ili linijsko se suha što dobijete : 1pc muškarci Topssizesilis.usukeubust Sleeves Outtlength Medium6836100cm / 39.17''Size : MSIZE : 6 EU : 36 Bust : 100cm / 39.37'Sleeve : 21cm / 8.27' ''s Serder : 44cm / 17.32' 'Dužina : 69cm / 27.17' 'Nudi šik žalbu koja je savršena za bilo kakve povremene prilike. Ovaj jednostavan i laskavi, opušten i laskav Za cool, povremeni stil . Izrađen je od visokokvalitetnih materijala, izdržljivog za vaš svakodnevni život .


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Trump Your CIC Muški kratki rukav
  • Novo

Trump Your CIC Muški kratki rukav

KM 3.00

Trump 2024 Vaš CIC napravljeno za tebe Ovaj udoban uniseks kratki rukav nudi muškarcima veće komad odjeće za sve casual prigode Uz print za privlačenje pažnje, to je trenutno omiljeni.

Rotirajte 'Henny' mini haljinu
  • Novo

Rotirajte 'Henny' mini haljinu

KM 2.67

Opremljena mini haljina okretanjem u dresu za izmere eksteranja, koji sadrži metalnu završnu obradu postignute s malim appleksijama sve preko cijelog sekvence Dušo izrez i zatvaranje krav