Cafepress - Ukrajina Ukrajinci Ukrajinski Kijev Trysub F majica - Ženska tamna majica

Cafepress - Ukrajina Ukrajinci Ukrajinski Kijev Trysub F majica - Ženska tamna majica

KM 9.99

Iznos

Ukrajina Ukrajinci Ukrajinski Kijev Trysub F Majica - Ženska tamna majica Tamna Majica Afepressa donosi vaše strasti u život sa savršenim stavkom za svaku priliku Ova ženska majica s kratkim rukavima sadrži udoban izgradnja posade i kvalitetnu gradnju, čineći ga savršenim grafičkim kratkim poklonom za žene. Meka tkanina izgleda dobro koliko se osjeća, a izdržljiv je za svakodnevno habanje. Naši simpatični, smiješni i jedinstveni dizajni su tiskani profesionalno i prave velike poklone noviteta za nju, mlade ili stare. A s Cafepressom, vaše zadovoljstvo je uvijek naše obećanje . Kupite s povjerenjem, jer nudimo jednostavne povratke i razmjene i 100% garancija povrata novca. Ovaj proizvod je napravljen po narudžbi, samo za vas! Molimo vas da dozvolite do 3 dana da se ovaj proizvod isporučuje. Cafepresspress ne nudi proizvode u kategorijama haljina, pidžama ili salona namijenjene za upotrebu pojedincima mlađem od 12 godina. Ovaj proizvod nije namijenjen takvoj upotrebi. Ukrajina Ukrajinci Ukrajinski Kijev Trysub F - Ženska tamna majica. Ove kvalitetne majice kratkih rukava s kratkim rukavima su 100% pre-smanjeni pamuk (pamučni / poliesterski mješavi za sivu i sigurnosnu ružicu) i mekani su i izdržljivi za ugodan osjećaj. FIT je ženski standard (veličina u dvojbi). S, M, L, XL, 2 XL Dostupno.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Majica geometrijske perja
  • Novo

Majica geometrijske perja

KM 3.33

Jedinstvena grafika prednjeg pera na prednjem dijelu ove jednostavne, udobna majica koja je savršena za stvaranje ležernog ljetnog izgleda Usporedite ga sa traper dno za elegantnu izgledu.

Ljetna ušteda
  • Novo

Ljetna ušteda

KM 7.99

Dobrodošli u "Wenini " Store za odjeću Možete pronaći bilo koje žene modne stilove koje želite, oni su jeftini i bolji koncept Cellityour dizajna jednostavan, udoban i moderan i mode