Ljubav moj Greyhound pasmina pasa Unizirala grafičku majicu

Ljubav moj Greyhound pasmina pasa Unizirala grafičku majicu

KM 8.49

Iznos

Izložite svoju ljubav i divljenje za hrt sa ovim elegantnim dizajnom Savršeno za ljubitelje i zaljubljenice hrti, ova umjetnička djela bilježi suštinu šarma i jedinstvenosti pasmine. Bilo da ste ponosni vlasnik ili samo obožavatelji, ovaj dizajn sigurno će odjeknuti sa vašim osjećajima . Ako ste u potrazi za smiješnim ili jedinstvenim teeom, sleteli ste upravo tamo gdje trebate biti! Sa svojim ljubimcem, ljubavnikom hrvom i Greyhound dizajnom vibra, ja volim svoju košulju za pse za Greyhound izlaže se kao idealan novi poklon za članove porodice duboko u hladan način života. Ali to nije samo u tome da napravimo modnu izjavu; Također smo posvećeni da vam ponudimo vrhunsku udobnost i vrhunsku kvalitetu. Šta to postavlja dalje odvojeno? Njegov bešavni dizajn eliminira bočne šavove, osiguravajući da nećete osjetiti nikakvu zabavu. A za dodatnu izdržljivost sadrži detaljna traka na ramenu . Karakteristike proizvoda : . 100% pamuk (sadržaj vlakana može se razlikovati za razne boje). Srednja tkanina (5,3 oz / t m). Trči istinito veličini. Štampano u SAD-u. Zašto birati našu ja volim svoj tee za pamćenje Greyhound? . Izrazite se : nosite svoj humor ili strast, a da ne kažete reč - pustite da vaš čaj pričaju! Savršena ideja poklona : Znajte nekoga ko voli cool? Ovaj novost čini za nezaboravan poklon koji će njeguti .


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Majica geometrijske perja
  • Novo

Majica geometrijske perja

KM 3.33

Jedinstvena grafika prednjeg pera na prednjem dijelu ove jednostavne, udobna majica koja je savršena za stvaranje ležernog ljetnog izgleda Usporedite ga sa traper dno za elegantnu izgledu.

Love Tree Unise teški pamučni tee
  • Novo

Love Tree Unise teški pamučni tee

KM 9.97

Uniseks teški pamučni tee je osnovni spajnik bilo kojeg ormara To je temelj na kojem raste casual moda Specijalno iskrivljene vlakna pružaju glatku površinu za premium ispis živosti i o