Ljubavna nastavna majica Leopard Print Apple olovka Škola nauče žensku grafičku tee

Ljubavna nastavna majica Leopard Print Apple olovka Škola nauče žensku grafičku tee

KM 10.49

Iznos

L-O-V-E poučavanje pokazuju vašu zahvalnost učitelju u vašem životu ili se odnosite sa povratnim školama sa ovim simpatičnim i udobnim grafičkim kratkim rukavima za žene Sa svim elementima koji edukator mora biti elegantan u učionici, ovaj dizajn zaslona sa jabukom, olovkama i leopard otiskom pokazuju svima koliko volite biti u mogućnosti da naučite i inspirišete svoje studente. Takođe odlična opcija za mame u domaćim mamama. Sjajna ideja za poklon pokazuju vašu zahvalnost nastavnicima u vašem životu s ovom simpatičnom i smiješnom majicom. Sjajno za sve koji predaju engleski, elementarni, vrtić, predškolsku ili vrtiću, ove košulje se dobro sa trapericama, kakijem, kardiganima, puloverima, tenisima, stavovima ili bilo čemu bi se odgajatelj ili pomoć učitelj htjeli nositi u školu. Dizajniran i uređen u Ohiju, ovaj dizajn je izvukao i ilustrirao člana Art Art Tim u Zanesvilleu, Ohio. Odatle je umjetnost odvedena na drugu stranu objekta B-hawer u vrhunsku ekranu za tisak na kojem je ukrašen naš ekipa za ispis stručnosti. Unisex veličine se pitajući koja veličina za dobivanje? Bez brige, naše prevladajuće povratne informacije su da naši odjevnici pokreću istinito veličini tako da možete uhvatiti istu veličinu koju obično ulazite u uniseks muške veličine. Lagana premium Comfort Clasc Classic Fit kratki rukav sa grafikom zaslona - neverovatno je mekan i pruža premium komfor s 50% poliesterom, a preshrunk, tako da ne morate brinuti da se ne morate brinuti da se smanjuje gore u pranje.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Skull Santa Muerte majica
  • Novo

Skull Santa Muerte majica

KM 8.49

4,2 oz, 100% češljani pamuk, 30 singlprk siva heather 52% češljana i prstenastospunska pamučna / 48% poliestertaped ramena; Bočno začinjeno; Ugrađen na Bicep; Kontured vitkica fitd

Patriotska savršenstva
  • Novo

Patriotska savršenstva

KM 1.00

Ljetni muški raglan Nezavisni jednodnevni zaslon Ležerne prilike, mekani i udobni : ručno pranje ili mašinsko pranjeStyle : Young Moda (1824 godina) Stil : Majica Collar Dužina majica :