Retro noccer mama unise grafička majica

Retro noccer mama unise grafička majica

KM 3.33

Iznos

Tražite jedinstveni poklon za cool majku koja voli nogomet? Pogledajte naš retro nogometni mamin dizajn! Uz retro osjećaj i šaljivim zaokretom, ovaj dizajn sigurno će donijeti osmijeh na bilo koju maminu licu Savršeno za majčin dan ili bilo koju priliku, ovaj dizajn je i zabavan i elegantan. Pa zašto čekati? Nabavite svoju retro nogometnu mamu danas i pokažite svoju zahvalnost za sve naporan rad koji mame rade! . Ako ste u potrazi za smiješnim ili jedinstvenim teeom, sleteli ste upravo tamo gdje trebate biti! Svojim smiješnim, majkom i nogometnim vibrama, košulja retro nogometne mame izdvaja se kao idealan poklon noviteta za članove porodice duboko u cool načina života. Ali to nije samo u tome da napravimo modnu izjavu; Također smo posvećeni da vam ponudimo vrhunsku udobnost i vrhunsku kvalitetu. Šta to postavlja dalje odvojeno? Njegov bešavni dizajn eliminira bočne šavove, osiguravajući da nećete osjetiti nikakvu zabavu. A za dodatnu izdržljivost sadrži detaljna traka na ramenu . Karakteristike proizvoda : . 100% pamuk (sadržaj vlakana može se razlikovati za različite boje). Srednja tkanina (5,3 oz / t m). Trči istinito veličini. Štampano u SAD-u. Zašto birati našu retro nogometnu mamu? . Izrazite se : nosite svoj humor ili strast, a da ne kažete reč - pustite da vaš čaj pričaju! Savršena ideja poklona : Znajte nekoga ko voli cool? Ovaj novost čini za nezaboravan poklon koji će njeguti .


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Patriotska savršenstva
  • Novo

Patriotska savršenstva

KM 8.99

Ljetni muški raglan Nezavisni jednodnevni zaslon Ležerne prilike, mekani i udobni : ručno pranje ili mašinsko pranjeStyle : Young Moda (1824 godina) Stil : Majica Collar Dužina majica :

Svijetlo ružičasta majica srca
  • Novo

Svijetlo ružičasta majica srca

KM 9.49

Uniseks teški pamučni tee je osnovni spajnik bilo kojeg ormara To je temelj na kojem raste casual moda Specijalno iskrivljene vlakna pružaju glatku površinu za premium ispis živosti i o