Kiewfjdk nehrđajući čelik Božić kašika kafe kašika Supruga Šećerne desertne kašike vilice Kuhinjski pribor za kuhanje višeboja

Kiewfjdk nehrđajući čelik Božić kašika kafe kašika Supruga Šećerne desertne kašike vilice Kuhinjski

KM 8.49

Iznos

Molimo Vas, primijetito da je ovaj predmet prodao Chengguang iz Joybuy Marketplace Nehrđajući čelik Božić kašika kafić sladoledna supa za sladoledske kašike čeličine za kuhinjske posuđe
Opis : < Br> Svaka kašika visi s božićnim privjeskom, dizajni uključuju čizmu, jelena, božićno drvce, vijenac, zvono. Tradicionalni stil za božićni festival. Pogodno za božićnu zabavu i porodično druženje, dodajući svečanu atmosferu.
kašike su izrađene od kvalitetnog nehrđajućeg čelika, čvrste, temperaturne i glatke, izgledaju čisto i osjetljivo. Bez mirisa i sigurno za korištenje djeteta ili odraslih. S poljskim postupkom.
Kašike od nehrđajućeg čelika dodaju jedinstvenu i elegantnu dodiru u vaš dom i kuhinju. Možete ih koristiti kao kašiku za čaj, kašiku za kavu, kašiku za paljbu, kašiku za supu, kašiku i miješanju.
široko nanošenje : kašika za miješanje je vrlo pogodna za miješanje koktela kao kuhinjskog pribora. To je bar alat za bilo koji koktel proizvođač. Pogodno za baru, restoran, pub, hotel i kućnu upotrebu.
Možete predstaviti kašiku postavljenu na svoje najmilije, dajte ga svojim prijateljima, sestri, braćom i rođacima. Sa ružičastim božićnim dizajnom, set izgleda osjetljiv i trendi, savršen za svečani poklon.
Specifikacija : Materijal : 410 Nehrđajući čelik + PP - Boja : zlatna
Veličina : kao što su slike prikazane
Napomena :
Pogrešne greške u 2-3cm zbog ručnog merenja.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji