Yuemengxuan Muškarci 2-utorke, maskirne hlače na plaži sa crtežom, džepovima

Yuemengxuan Muškarci 2-utorke, maskirne hlače na plaži sa crtežom, džepovima

KM 9.49

Iznos

Kratki opis nije dostupan Prigode : maskirne kratke hlače za vježbanje su odlične za trčanje, boks, trening, fitnes i drugi zatvoreni vanjski sportovi Džepovi se mogu koristiti za spremanje malih predmeta kao što su mobilni telefoni i novčanici . Šafe-bez zaštite : 2 u 1 Dizajniran s brzom suhom, laganom vanjskom sloju i prozračnoj oblozi. Šake za kompresiju podržavaju zaštitu privatnosti, smanjite rizik od modrica i zaštite nogu tokom aktivnosti : Veličina : dostupna u četiri veličine : m, l, xl, xxl, molim vas pažljivo pogledajte detalje veličine koje smo pružili prije kupovine. Premium materijal : izrađen od visokokvalitetne pamučne tkanine. Prozračan, mekan, prilagođen i ugodan.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Posljednja prodaja ljeta
  • Novo

Posljednja prodaja ljeta

KM 4.50

Muški kratki rukav Vizrez prsa cvjetni džep za ispis The Top Feature : IMPERESEDOPEN i Clear Feature : Ovaj muški vrh je casual top za muškarceMaterijal : Ovaj odjevni predmet je pleten.

Theta Simbol Tee
  • Novo

Theta Simbol Tee

KM 9.99

Dee Dee Ažurirano Unisex Essential Odsećava se kao dobro voljeni favorit, sa vratom posade, kratkih rukava i dizajnirani sa superiornim češljanim i prstenastim pamukom Odlično pokloni z