HQLECPE kašika za muškarce Cap Classic Wide Diskete Panama Hat Buckle od vune Fedora Hat

HQLECPE kašika za muškarce Cap Classic Wide Diskete Panama Hat Buckle od vune Fedora Hat

KM 10.99

Iznos

Žene klasične škorke panama vunene kašike od vune Fedora šešir
Značajka :
Jedna veličina najviše odgovara, unutra je kravata za podešavanje veličine
materijal : pamuk sintetička mješavina Praktično : prozračno, lagano i ugodno za cjelodnevno trošenje
jedinstveni, bezvremenski i klasični stil za muškarca i žene, bez verboze ili flamboyant
zabrinutost za čišćenje sa četkom za konji ili mekom četkicom za čišćenje , lagano vlažna krpa, valjak za zaštitu od suhog čišćenja za mrlje za mrlje, to je odjeća za odjeću koja može izgledati odlično s haljinom ili jednostavnim majicom i trapericama.
Jedinstveni dizajn pojasa, posebna i modna. < Br> Ovaj šeširi su savršeni za sve vaše formalne događaje ili svakodnevno trošenje.
Classic Fedora Hat učinit će vas više elegantnijim i šarmantnim.
paket : 1pc šešir
Jedna veličina odgovara većini žena / muškaraca / djevojčica sa opsegom glave 21,8 "-22. Kape za muškarce Materijal : kašika sa kašikom od pamuka.Soft i udoban, lagan i prozračan, savršen za ljeto. PUTOVANI FISHERMAN CAP : kašike za tinejdžere djevojke klasične i elegantne; Pakiranje i valjano, lako se preklopi, može se postaviti u torbu ili džep. Pakirani šešir za žene : Širok dizajn oboda može ostati od sunca s vašeg lica, odgovarati raznom odjećnom stilu, idealan za šetnju jezera, havajske modne, krstarenja, rođendana, zabava, ribolova i svih aktivnosti na otvorenom.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Jack Georges Voyager kožna torba
  • Novo

Jack Georges Voyager kožna torba

KM 1.33

Pakirajte opremu i osnovne esencija za kratak izlet u putopisnu torbu Voyager Napravljen od ručno obojenog biljnog preplanulog bizona bivola Ova putna torba nudi pravu količinu prostora za