Mermaid Rhinestone Comb Girls Princess Rhinestone za kosu

Mermaid Rhinestone Comb Girls Princess Rhinestone za kosu

KM 4.00

Iznos

Molimo Vas, primijetito da se ovaj artikal prodaje fokusnom market Joybuy sirena češljane za kosu za kosu za kosu za kosu za kosu. Specifikacija :
. Materijal : metal
. Uzorak : sirena
. Spol : djevojka / žene
. Vrsta predmeta : sirena za kosu za kosu
. Paket uključen :
. 1 x češljem za kosu od 1 x Rhinestone. Prijateljski savjeti :
. Molimo ljubazno dopustite razliku od 2-3% prema ručnom mjerenju. Molimo provjerite mjernu kartu pre kupovine predmeta. (1 inča = 2,54cm)
. Imajte na umu da bi mala razlika u boji trebala biti prihvatljiva zbog svjetla i ekrana. Materijal : Kristalni češa za kosu izrađen je od visokokvalitetnog metala i pjenušava rhinestone, u kreativnom dizajnu i izvrsnoj izradi, što će kao savršen komplement učiniti da vaša cjelovita haljina izgleda u životu. Dizajn : sirena dodatna oprema za djevojčice ukrašena je ekskluzitnim oblikom i sjajnom kristalom, zasjat će ispod sunca ili svjetlosti, čini vas više divnijim i privlačnim. , Prom, upijači, vrtni zabave, tuš za bebe itd. Natjerat će vas prekrasnim na vašem velikoj danu ili u svakodnevnom životu . Neka djevojka šarmantna : svaka djevojka je princeza. Sireni kosu idealni su za vjenčanje cvjetne kolone, fotografije itd. Zbog toga vas čini ili vaša mala princeza izgledaju šarmantnije i dobiva više komplimenti.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Zimski ušteda
  • Novo

Zimski ušteda

KM 16.57

Xisheep ruksak, modne dame na ramenu sve utakmice Malene vrećice : Marka : Xisheepseason : All Seasongender : Unisexoccasion : Putovanja, Thiking, Škola i ostale aktivnosti na otvorenom, E