Aluminij Snap kuka karabiner D-prstenaste ključeva Klip za ključeve sa planinarskim kampovima

Aluminij Snap kuka karabiner D-prstenaste ključeva Klip za ključeve sa planinarskim kampovima

KM 7.00

Iznos

10pcs aluminijumski kopča karabiner D-prsten ključ za ključeve kampiranje, prodajno kampiranje proizvoda :
Napravljeno od lagane aluminijske legure odličan za vanjsku aktivnost, kampovanje, ribolov, planinarenje, putni, privjesak itd Za penjačke avanture karabin ima proljetnu ulogu utovarenu kapiju koja im omogućava da se brzo i čvrsto pričvršćuju na širok spektar učvršćivanja. Može se jednostavno otvoriti i zatvoriti jer se vrata opruga olakšava pričvršćivanje važnih stavki u pakiranje ili pojas.
Materijal : aluminijska legura veličine : 46x 23x 4 mm - boja : crna
stanje : 100% potpuno nova i kvalitetna količina : 10 kom, konverzija : 1 mm = 0.0394 inča, 1 inča = 25,4 mm
Napomena :
Zbog razlike u svjetlu i ekranu, boja predmeta može biti malo drugačija od slika. Shvati, molim te. Obavezno ne smetate prije nego što ponudite. Molimo Vas da se 1-2 mm razlikuje zbog ručnog mjerenja.
Sadržaj paketa :
10pcs aluminijumski spajanje - ovaj podijeljeni personalizirani ornament dizajniran je za pamćenje kako bi se moglo u karantinu kod kuće za godinu dana, čine sjajan boravak na kućnom poklonu za godinu dana 2021 . Svaki je ukras dobro upakovan za sprečavanje lopara i dolazi sa vrpcom za lako vešanje na božićnom stanju . nježan i svečan : viseći personalizovani ukras na vašem božićnom drvcu ili šaljući porodicu i prijatelje kao poklon za odmor, To će biti savršen način stvaranja trajnog, ljubavne uspomene.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji