Trolley Tokens Privjesak za kupovinu Trolley Tokens Privjesak Tokens Key Buckle Trolley Tokens Key prsten

Trolley Tokens Privjesak za kupovinu Trolley Tokens Privjesak Tokens Key Buckle Trolley Tokens Key prsten

KM 3.33

Iznos

Molimo Vas, primijetito da se ovaj artikl prodaje fathery s Joybuy Marketplace
. Naši tokeni za kupovinu izrađeni su od premium i sigurne legure cinka, a ne oštrice i traju život. Nakon otključavanja kolica za kupovinu, možete jednostavno ukloniti cijeli ključni lanac. Jednostavno za upotrebu, samo stavite token privjesak za taster u utor i izvucite je sa strane. Pogodno za sve prednje utovar kolica za kupovinu. funkcije
. -kolor : kao što je prikazano
. -materijal : legura cinka
. -ize : 7.20cm / 2,75x1. -Made glatke i izdržljivog materijala legure cinika, jake i izdržljivo, sa odličnom teksturom. -a Beautiful Privjesak može vam pomoći da pohranite ključeve dobro, a može se koristiti i za kolica. -Kreativni dizajn i savršena izrada čine ga privlačnijim i modnijim. -asi praktični token za kupovinu, može se koristiti u vašem svakodnevnom životu. Jednostavan za upotrebu, samo stavite novčić tokena u utor i izvucite ga sa strane.
. -Made sa izvrsnom izrazom, može biti izdržljiv dugo i neće lako izblijediti.
Izrađen od glatkih i izdržljivih cinka Legura materijala, jaka i izdržljiva, sa odličnom teksturom. | Prekrasan privjesak za ključeve može vam pomoći da pohranite ključeve dobro, a može se koristiti i za kolica.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji