Djevojke za bebe Šarene male elastične kose Dječji držač za djecu Dječja traka za glavu Gumeni dodaci za kosu

Djevojke za bebe Šarene male elastične kose Dječji držač za djecu Dječja traka za glavu Gumeni dodaci

KM 3.00

Iznos

Opis : Materijal : Najlosize : Kao što je prikazano Color : Kao što je prikazana prigoda : rođendan, zabava, Daily Cute Male kose petlje Dodajte ljepotu u Youth : 1 Kao što svi znamo, različiti računari prikazuju boje na različite načine, a stvarne boje projekta mogu biti malo drugačije od slike u dolje navedenom. Zanemarite veličinu. Ponekad je razmjera možda uža nego što smo opisali. Kina je obično manja od Europe i Sjedinjenih Država. Stoga se držite udaljenosti od 1-3 cm. Ako naiđete na bilo kakve poteškoće u odabiru veličine, slobodno nas kontaktirajte. Osigurat ćemo vam neke prijedloge, ali samo za referencu. Možemo prihvatiti pomiješane narudžbe prodaje, boja i veličine. Što je veći broj, veći je popust. Paket uključuje : 1set (100 kom) male kose prsten 100 kom.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Jezero Mead, Echo Bay, bighorn ovce
  • Novo

Jezero Mead, Echo Bay, bighorn ovce

KM 2.67

Ova originalna, visokokvalitetna pamučna torba sa lampionske prestike ima oštre detalje i živopisne slike jezera Mead, Echo Bay, Bighorn ovce (100% pamučna tota tota)5oz pamučna platna.

Jansport Classic Big Student
  • Novo

Jansport Classic Big Student

KM 25.00

Naš veliki studentski stil je ruksak sa puno džepova Ovo su posebno korisne za srednje škole ili studente u kojima su nošenje velikih knjiga i mnogih različitih predmeta u rasponu od di