Klip za kosu za kosu Oprema za kosu Holding Clip klip za kosu Sekcija Crno Holding Clip Dizalica za kosu Clamps Clamps Frizerski alat

Klip za kosu za kosu Oprema za kosu Holding Clip klip za kosu Sekcija Crno Holding Clip Dizalica za

KM 4.00

Iznos

Klip za kosu za kosu Pribor za kosu Odjeljak 12pcs / set Black Holding Clip Diza za kosu Clapske stezaljke Frizerski alat Značajke :
Izrađena od materijala sa antikliznom ručkom koja će biti izdržljiva i lako za upotrebu Dizajn, jednostavan za držanje kose u različitim uglovima. Najbolje za povlačenje kose. 12pcs kopča za kosu, savršena za zatezanje kose za ljude koji imaju veliku količinu kose. Odličan alat za frizerski salon dok se bori, rezanje i oblikovanje.
Specifikacija :
Tip predmeta : Klip za kosu
Materijal : PP Boja : crna Količina : 12pcs
Težina paketa : cca. 65g
Lista paketa :
12 x kopče za kosu izrađen od materijala sa antiklizne ručice, koja će biti izdržljiva i lako koristiti. Dizajn, jednostavan za držanje kose u različitim uglovima. Najbolje za povlačenje kose. 12pcs kopča za kosu, savršena za zatezanje kose za ljude koji imaju veliku količinu kose. Odličan alat za frizerski salon u odjeljak dok se bori, rezanje i stiline.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Jezero Mead, Echo Bay, bighorn ovce
  • Novo

Jezero Mead, Echo Bay, bighorn ovce

KM 2.67

Ova originalna, visokokvalitetna pamučna torba sa lampionske prestike ima oštre detalje i živopisne slike jezera Mead, Echo Bay, Bighorn ovce (100% pamučna tota tota)5oz pamučna platna