Antonio Ricci Solid French Blue Boja kravate i maramica za muške kravate

Antonio Ricci Solid French Blue Boja kravate i maramica za muške kravate

KM 3.33

Iznos

Ovaj popis je za potpuno novi Antonio Ricci Couture Collection Brand muške čvrste kravate i maramički set Ovaj čvrst francuski plavi otvor i džepni kvadratni set. Prekrasna kravata sa odgovarajućim Hankom da napravi veliku kombinaciju boja koja će odgovarati bilo kojoj košulji. Ova boja čini savršenim za nošenje s odijelom za rad ili poseban događaj. Ovaj materijal za ovu kravatu i Hanky ​​džepni kvadratni set je 100% mikrofiber ( "Silk-Feet "). Kravata vrata je privratnica standardne dužine koja je dugačka 56 inča i na dnu 4 inča. Pocket trg je 13 za 13 inča (33 x 33 cm). Imamo još raznolikosti izgradnih kravata i maramičkih maramica za magnetske ruke. Pogledajte naše druge veze iz mikro vlakana. Antonio Ricci Couture Collection MENS CAGTIE i odgovarajuća maramica Set. Nectie je standardna dužina koja je dugačka 56 inča i širine 4 inča na dnu. Pocket kvadrat je 13 za 13 inča (33 x 33 cm) . odgovarajući set kravata i maramika. Žive boje i dizajn. Veliki kvalitet.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Trajno umorni cinch paket
  • Novo

Trajno umorni cinch paket

KM 12.00

Ova izdržljiva i elegantna najlonska tota karakteristika "trajno umorna " na cinch pack tote sa bijelom tintom Torba dolazi u malim i velikim veličinama i izrađena je od trajnog 210 denie

Povratak u uštedu škole
  • Novo

Povratak u uštedu škole

KM 3.00

Velika torba za glasnik Dvostruka namena casual ručna torba na rame, vodootporna, pogodna za putovanja, fitness, fitness : 1pcs Materijal : najlonska boja : 300g / 0,66 LBPakska težina :