Cafepress - slava u Ukrajinu - prirodna platna torba, Torba za platno

Cafepress - slava u Ukrajinu - prirodna platna torba, Torba za platno

KM 2.67

Iznos

Glory u Ukrajinu - Prirodna platna torba, Torba od platna
Travel u stilu sa ovom platnom torbom, profesionalno ispisanim sa vašim omiljenim dizajnom Ove kvalitetne torbe prirodne platnene su izdržljive, profesionalno su ispisane i udovoljit će svim vašim potrebama za vrednovanje za višekratnu upotrebu. Također savršen kao plaža, torba za namirnicu ili torbu za knjige, ove torbe čine velike poklone za muškarce, žene, učitelje ili studente ili se odnose na sebe!
Glory u Ukrajinu - Torba za punjenje platna, Torba za torbu od platna. Koristite kao vrećicu za namirnice, knjigovodstvene torbe ili plaža savršena za muškarce i ženske slične. Naša ekološka tota dolazi u dvije veličine - srednje : 15 "x18" x4 "sa 22" malim : 15 "x15" sa 26. Ojačana ručica tkanine . Laka njega, stroj operite hladno iznutra . počastite se ili Napravite ovaj savršen, poklon za višekratnu upotrebu.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Marni novčanik torba za trupce
  • Novo

Marni novčanik torba za trupce

KM 11.49

Marni mini crossbody torba od glatke kože sa zlatnim logotipom na leđima Zatvarač, učvršćivanje, koža i tkanina Unutrašnjost sa osam utora za karticu i jednim džepom sa zatvaračem.

Problem riješen cinch pack
  • Novo

Problem riješen cinch pack

KM 3.33

Ova izdržljiva i elegantna najlonska predstava "Problem riješena " na cinch pack tote s bijelom tintom Torba dolazi u malim i velikim veličinama i izrađena je od trajnog 210 denier najlo

Libby Crossbody
  • Novo

Libby Crossbody

KM 2.67

Sada možete izgraditi svoju savršenu kompaktnu torbu! Izaberite svoju omiljenu torbu za crossborody Color, a zatim odaberite svoj omiljeni remen za izgradnju savršene torbe Svi remenici s