Šareni vintage ukrasni dizajn cvijeta metalni zlatni ton za kosu igle za kosu slajdova Ženske djevojke

Šareni vintage ukrasni dizajn cvijeta metalni zlatni ton za kosu igle za kosu slajdova Ženske djevojke

KM 6.50

Iznos

6 živih boja izgledaju i glamurozno sa blistavim rhinestones koji možete nositi za prigode za prerušavanje poput vjenčanja!
Elegantna cvjetna kosa Jewel : Ovih šest frizure prepune su detalja cvijeća, lišća i leptira. Napravljeni su od bakra i pažljivo elektroplate da daju takve zapanjujuće boje. A ako pogledate pažljivo, čak možete vidjeti vene na cvjetnim laticama i lišćem!
. Srednje zlatne igle : frizure su odlične za održavanje kose van lica i kao ukras za zalijevanje izgled.
6 Živih boja, izgledaju i glamurozno sa blistavim rešetkama koje možete nositi za privremene prigode kao što su Vjenčanja!. Elegantna cvjetna kosa Jewel : Ovih šest frizure prepune su detalja cvijeća, lišća i leptira. Napravljeni su od bakra i pažljivo elektroplate da daju takve zapanjujuće boje. A ako pogledate pažljivo, čak možete vidjeti vene na cvjetnim laticama i lišćem!. Srednji zlatni tonski igle : Kokoši su odlične za održavanje kose van lica i kao ukras za zalijevanje izgled.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Akustična gitara pop umjetnost
  • Novo

Akustična gitara pop umjetnost

KM 1.67

Ova originalna, visokokvalitetna pamučna torba sa lampionske prestike pohvala oštre detalje i živopisne slike akustične gitare pop umjetnosti (100% pamučna platna torba za ponovnu upotr

Povratak u uštedu škole
  • Novo

Povratak u uštedu škole

KM 3.00

Velika torba za glasnik Dvostruka namena casual ručna torba na rame, vodootporna, pogodna za putovanja, fitness, fitness : 1pcs Materijal : najlonska boja : 300g / 0,66 LBPakska težina :