Binpure Canvas vodootporna za skladištenje Višenamjenski čvrsti solidan ruksak

Binpure Canvas vodootporna za skladištenje Višenamjenski čvrsti solidan ruksak

KM 1.67

Iznos

Backpad torba za plažu - visokokvalitetna platna materijala, izdržljiva i lagana, možete ga ponovo koristiti i lako ga nositi Višenamjenski i višestruki prigode :
. Biti nekada biti torba za kupanje, torba za plažu i torba za odjeću. Koristi se za kupaće komisije, naočare, sunčane naočale, pića, ručnike za plažu, kape na plaži i drugu opremu za plivanje. Koristi se kao kesica za pranje odmora na plaži. Biti korišten kao modna vreća za slobodno vrijeme. Jedna torba je višenamjenska i potrebna za kupanje ili odmor!
. Specifikacija
. Materijal : platno
. Boja : žuta / narandžasta / crna / bijela / crvena / zelena fluorescencija / svijetloplava / ljubičasta / tamno plava / mornarica / zelena / voćna zelena. Oblik : O kvadratu
. Spol : Unisex
. Starost : Kid, odrasli
. Veličina : 35cmx40cm / 13. Prijateljski savjeti
. Ako je vrijeme loše ili dođe do prirodne katastrofe, proizvod neće isporučiti na vrijeme. Nadam se da mi oprostite. Imajte na umu da bi mala razlika u boji trebala biti prihvatljiva zbog svjetla i ekrana. Ako proizvod ima bilo kakvih problema sa kvalitetom, slobodno nas kontaktirajte, pomoći ćemo vam da problem riješite što je brže moguće. Lista paketa : 1 * LACE-UP TOGA MATERIJAL : Torba za crtanje izrađena je od visokokvalitetnog poliesterskog materijala.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Toyella mini belkana torba crna
  • Novo

Toyella mini belkana torba crna

KM 7.50

Stil : Korean Tfabrick Tekstura : Poliesterski otvori : Kvadratni vertikalni seljak Metoda : Poklopac Typepopularni element : Metalbag Interna struktura : Mobilni telefon Veličina korijena