Velike luk za kosu Spring Barrettes Pribor za kosu za žene Oblade Tinejdžeri

Velike luk za kosu Spring Barrettes Pribor za kosu za žene Oblade Tinejdžeri

KM 5.50

Iznos

Opis
Naše kose lukovi za žene izrađene su od metalnih i platnenih materijala, a ne lako izblijediti, praktično koristiti. The lukovi za kosu su prekrasan i donijeti ženstven i šik osjećaj za vaše frizure. Dobar dodatak za žene, dobar poklon za vas i vaše prijatelje. funkcije
. -Kolor : crna, bijela
. -Materijal : metal, krpa
. - Clips za kosu u jedinstvenom dizajnu i odličnu izradu, izrađenu od metala i krpe koja neće izblijediti i ugodno za upotrebu. - Nošenje luk za kosu Barrettes natjerat će vas da izgledate elegantnije i atraktivnije, pogodne i za žene i mlade dame. - Elegantne kopče za kosu, vrlo pogodne za podudaranje elegantnom odjećom, čineći vaš izgled ljepše. - Clip za kosu luka savršen je za odlazak na zabavu i vjenčanje, pogodan i za svakodnevno habanje, zbog čega izgledate elegantno i graciozno. - Clips za kosu su odlične za rođendanske poklone, zabavne favore, školske aktivnosti, poklon za odmor i još mnogo toga.
kopče za kosu u jedinstvenom dizajnu i odličnu izradu, izrađene od metala i krpe koje neće izblijediti i ugodno koristiti. Elegantne kopče za kosu, vrlo pogodno za podudaranje elegantnom odjećom, čineći vaš izgled ljepše. Odlične su za rođendanske poklone, zabavne favorice, školske aktivnosti, poklon za odmor i još mnogo toga.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji