Travel torba Žene Muškarci Torba na rame Velike multifunkcionalne torbe Sportsko skladištenje

Travel torba Žene Muškarci Torba na rame Velike multifunkcionalne torbe Sportsko skladištenje

KM 3.33

Iznos

Turistička torba Torbe za teretane Ženske torbe za putne torbe Materijal : poliesterska tkanina. Veličina : 42 * 28 * 22cm. Savršena vreća za prijevoz za zračno putovanje. Integrirani rukav klizne preko ručke za kotrljanje prtljage čineći zračnu luku. Vaša idealna vreća za ukrcavanje za poslovne ili lične izlete.DR i mokra odvojena torba za teretanu. Vodootporan mok džep visoke gustoće u glavnom odjeljku koji vam može pomoći da odvojite suhe predmete i vlažne stavke, ako imate mokru odjeću ili ručnik, možete ga staviti u ovu torbu za križnu torbu.Wide aplikacija Duffel torba. Naša sportska torba za teretanu savršen je pouzdan pratilac za sportove u zatvorenom i vanjskom sportu. To je sjajna torba za ramena za trening, putovanja, sportske aktivnosti, tenis, košarku, jogu, ribolov, lov, kampiranje, planinarenje i mnoge aktivnosti na otvorenom. za teretanu sportsku torbu, školsku torbu za duffel, turistička torba za Duffel, torba za teretanu itd.priznati i vodootporan. Putne vrećice izrađene su od visokokvalitetne poliesterne tkanine koja je izdržljiva, vodootporna, otporna na suzu i čuva vaše stvari suhe. Idealno za dugotrajnu upotrebu. Suva i mokra odvojena torba za teretanu. Široka primjena. izdržljiv, otporan na suzu.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Povratak u uštedu škole
  • Novo

Povratak u uštedu škole

KM 3.00

Velika torba za glasnik Dvostruka namena casual ručna torba na rame, vodootporna, pogodna za putovanja, fitness, fitness : 1pcs Materijal : najlonska boja : 300g / 0,66 LBPakska težina :

16 Disney Princess ruksak
  • Novo

16 Disney Princess ruksak

KM 1.00

Ruksak za školsku ili dnevnu izlasku Disneyene princeze velike školske torbe, karakteristike : 1 veliki glavni odjeljak sa dvostrukim zatvaračima 2 prednji džepovi 2 bočni džepovi sa v