Podesivi gušteri za nosače rezačke nosače za reptile za vanjsku torba za vanjsku hranu

Podesivi gušteri za nosače rezačke nosače za reptile za vanjsku torba za vanjsku hranu

KM 5.50

Iznos

Opis
Volimo kućne ljubimce, a želimo ih povesti bilo gdje, ali većinu. vrijeme kada postanu nespretni. Zbog toga vam nudi naša kućna torbica. nose kućne ljubimce s tobom gdje god kreneš. Razlikuje se od torbe za kućne ljubimce u kutiji, to. može učiniti kućnog ljubimca blizu sunca i zraka. funkcije
. -Kolor : Kao što je prikazano
. -Materijal : platno
. -Ova torba za kućne ljubimce je savršeno rješenje za održavanje vaše kućne ljubimce u mnogim situacijama. -Ova torba za kućne ljubimce izrađena je od glavnog materijala i dovoljno je gusta da osigura mekoću i zadržati vaš ljubimac ugodan. -Ova torba za kućne ljubimce s kaiševima, tako vam je lako izlaziti sa malim kućnim ljubimcem. - daje vašem ljupkom ljubimcu bolje prikaz za uživanje u vanjskom krajoliku i disati glatko. - vrlo je zgodno za nošenje vašeg ljubimca da li vi hodate, izlazite, planinarite, biciklizam, na podzemnoj željeznici itd.
Ova vreća za kućne ljubimce savršeno je rješenje za održavanje vaše kućne ljubimce u mnogim situacijama. Ova torba za kućne ljubimce izrađena je od glavnog materijala i dovoljno je gusta da bi se osigurala mekoća i zadržati vaš ljubimac ugodan. Ovaj kućni ljubimac torba s kaiševima, tako je lako izlaziti s malim ljubimcem.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji