Taize torbica za novčiće dvostruki patentni zatvarač Veliki kapacitet Fau kožni ispis Multi kartični nosač kartica Držač kartice

Taize torbica za novčiće dvostruki patentni zatvarač Veliki kapacitet Fau kožni ispis Multi kartični

KM 9.99

Iznos

Opis : Ovaj novčanik je vrlo pogodan za skladištenje različitih kartica zahvaljujući višestrukim slovima kartica Dizajniran sa velikim kapacitetom, može udovoljiti vašim višestrukim zahtjevima.
Trajanje zatvarača omogućuje vam da otvorite i zatvorite novčanik i sprečava gubitak predmeta. Pored toga, ovaj je novčanik vrlo mali i prenosivi, jednostavan za nošenje i čuvanje.
Izgrađen od umjetnog kožnog materijala.
Dužina, širina i debljina ove torbice iznosi 19,5cm, 10cm i 4cm. Možete koristiti ovaj novčanik za pohranu fotografija, novčanica, kartice, kovanice itd.
Naziv stavke : Novčanik
Materijal : Faux Koža : Spol : Žene
Stil : Ležerne prilike - Br> Karakteristike : Veliki kapacitet, višenakratna, izdržljiva
Veličina Detalji : Dužina : 19.7 "(približno) Širina : 10cm / 3,9 " (približno)
Debljina : 4cm / 1.6 "(približno)
Napomene :
Zbog razlike u postavci svjetla i zaslona, ​​boja predmeta može biti malo drugačija od slika. Zbog različitih ručnih mjerenja.
Paket uključuje : 1 x novčanik
Ovaj novčanik je vrlo pogodan za skladištenje različitih kartica zahvaljujući višestrukim slotovima. Dizajniran sa velikim kapacitetom, može se sresti sa velikim kapacitetom. Višestrukim zahtjevima. Širina i debljina ove torbice je 19,5cm, 10cm i 4cm .


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Fantasy Nogometni nacrti torbe
  • Novo

Fantasy Nogometni nacrti torbe

KM 2.67

Vrijeme igre je sa mato i hashovim nacrtama nacrta Ove cinch torbe su prefekcije za bilo koju fantastičnu nacrt zabavu! Ispunite ih sa nacrtom tipova, otvaračem za boce i nekoliko piva, bi