Cafepress - bibliotekarska torba za glasovanje - prirodna platna torba, Torba za kupovinu tkanine

Cafepress - bibliotekarska torba za glasovanje - prirodna platna torba, Torba za kupovinu tkanine

KM 3.00

Iznos

Bibliotekarska torba - prirodna platna torba, Torba od platna
Travel u stilu sa ovom platnom torbom, profesionalno ispisanim sa vašim omiljenim dizajnom Ove kvalitetne torbe prirodne platnene su izdržljive, profesionalno su ispisane i udovoljit će svim vašim potrebama za vrednovanje za višekratnu upotrebu. Također savršen kao plaža, torba za namirnice ili književne torbe, ove torbe čine velike poklone za muškarce, žene, nastavnike ili studente ili se odnose na sebe!
Bibliotekar tota tota - prirodna platna torba, torba za platno . Koristite kao vrećicu za namirnice, knjigovodstvene torbe ili plaža savršena za muškarce i ženske slične. Naša ekološka tota dolazi u dvije veličine - srednje : 15 "x18" x4 "sa 22" malim : 15 "x15" sa 26. Ojačana ručica tkanine . Laka njega, stroj operite hladno iznutra . počastite se ili Napravite ovaj savršen, poklon za višekratnu upotrebu.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

GRAB-N-GO maslina
  • Novo

GRAB-N-GO maslina

KM 13.49

Pogodno, kompaktno i lagano, veliki grabnse vraća je vaša torba za držanje svih vaših esencijama Ova izuzetno svestrana torba savršena je za vrijeme kada putujete, samo ga bacite u svoj