Glava za glavu raka Kapa etnička boemska cvjetna kosa zamotavanje turbanske torbenske kape

Glava za glavu raka Kapa etnička boemska cvjetna kosa zamotavanje turbanske torbenske kape

KM 1.67

Iznos

Glava za glavu raka etnička boemska cvjetna kosa zamotavanje turbane kopče Turban kapa Featres : meki materijal i veličina (približno) : Ovi simpatični turbani katovi izrađeni su od mekih poliestera, laganih, prozračnih ugodnih i jednostavnih i jednostavnih Opseg glave je 22.8in, glavi su visoki elastični, jedna veličina odgovara većini žena dva stila za vaš izbor. Višebojni turban headwrap : Multiboorirani rastezljivi turboni prekrasnih i genijalnih boja su šarm, mogu odgovarati većini odjeće i učinit će vas okući Upit u više navrata Moda i jednostavan dizajn rekota : Modni dizajn etničkog natklota je sladak kawaii i elegantan, bit ćete modna dama kada ih nosite. Doblikovatske prilike može biti šešir da bi bio šešir za održavanje kose, moda Šešir za spavanje, Beanie, musliman, kapa za pokrivanje raka kapa, gubitak kose, ženska kosa pokriva glavu magara za glavu magarca.bohemijski stil, pogodan za obavljanje obale i putovanja na plaži. Lijep poklon : Mnogo različitih turbanske glave u boji, modni sladak i elegantan za slaganje sa stilom odjeće, lijep poklon za vašu majku, sestre, djevojku i prijatelje kako bi ih šarmantni i elegantni na specijalnom festivalu učinili. Napomena : Kao različita računala prikazuju boje različito, boja stvarnog predmeta može se malo razlikovati od gore navedenih slika : Materijal : Poliesterska sezona : Sva sezonska šeširka Primjena : Primjenjiva bowknot Beanie može biti šešir da bi bio šešir Frizerski šešir, modni šešir za spavanje, musliman, musliman, gubitak od karcinoma, gubitak kose, glava za kosu glava za glavu magara, pogodna za obalu morske plaže i putovanja.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Jezero Mead, Echo Bay, bighorn ovce
  • Novo

Jezero Mead, Echo Bay, bighorn ovce

KM 2.67

Ova originalna, visokokvalitetna pamučna torba sa lampionske prestike ima oštre detalje i živopisne slike jezera Mead, Echo Bay, Bighorn ovce (100% pamučna tota tota)5oz pamučna platna.

Trajno umorni cinch paket
  • Novo

Trajno umorni cinch paket

KM 12.00

Ova izdržljiva i elegantna najlonska tota karakteristika "trajno umorna " na cinch pack tote sa bijelom tintom Torba dolazi u malim i velikim veličinama i izrađena je od trajnog 210 denie