Ruksak sirena za rep PU Torba Školska ruksaka ramena torba za skladištenje za pohranu za djevojčice Žene Ljubičasta

Ruksak sirena za rep PU Torba Školska ruksaka ramena torba za skladištenje za pohranu za djevojčice

KM 9.49

Iznos

Opis
r Ovo je modna sirena kozmetička torba za spremište. Može se savršeno podudarati sa vašim različitim vrstama odjeće. Pogodan je za svakodnevnu upotrebu ili bilo koju posebnu priliku. < / Strong> Može držati kozmetiku, bombone, tipke, kopče za kosu, male dodatke, male igračke i itd. Funkcija
r. - Boja : ljubičasta. - Materijal : poliester i pu. - Veličina : oko 34x24x12cm. - Pogodno za zabavu, kupovinu, putovanja i svakodnevnu upotrebu. - Pogodan je za svakodnevnu upotrebu ili bilo koju posebnu priliku. - Moderan izgled s dugim remenom na ramenu, osjećate se ugodno kad ga stavite na ramena ili kroz svoje tijelo. - Napravljen od materijala, izdržljiv je. - Dovoljno praktičan : savršen za telefon, kozmetiku, novac i promjenu, tipke. - Takođe se može koristiti kao školski ruksak za žene i djevojke. - Topli savjeti : Poštovani kupci, zbog efekta rasvjete, monitori svjetline, ručno mjerenje i itd. Moglo bi se postojati neznatna razlika u boji i veličini između fotografije i stvarne stavke. Iskreno nadam se da možete razumjeti! Hvala ti! Pogodno za zabavu, kupovinu, putovanja i svakodnevnu upotrebu. Pogodan je za svakodnevnu upotrebu ili bilo koju posebnu priliku . Moderan izgled s dugim remenom na ramenu, osjećate se ugodno kad ga stavite na ramena ili kroz svoje tijelo .


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Marni novčanik torba za trupce
  • Novo

Marni novčanik torba za trupce

KM 11.49

Marni mini crossbody torba od glatke kože sa zlatnim logotipom na leđima Zatvarač, učvršćivanje, koža i tkanina Unutrašnjost sa osam utora za karticu i jednim džepom sa zatvaračem.